louiseulander

Alla inlägg under maj 2012

Av Louise Ulander - 14 maj 2012 16:24

Sitter just nu i bilen på väg hem från Umeå. Behövde inte göra ett ultraljud så jag och mamma for in till stan en stund istället. Visar er allt senare! Vi ska snart kolla om Lövångerbröd fortfarande har öppet. Har egentligen inte så mycket att säga, men vi hörs ikväll, puss! :D

Av Louise Ulander - 13 maj 2012 23:11

Hej sötisar! Jag vet inte vad som har hänt med mig, känner nästan ingen lust till att blogga längre?! men om jag bara tar tummen ur och försöker börja om så kommer nog intresset tillbaka också. Men imorgon blir det nog inte eftersom jag ska vara i Umeå hela dagen. Ska vara på lasarettet klockan 11 för att göra ett ultraljud på mitt hjärta, sen ska jag och mamma hitta på något mysigt på dagen. När jag kommer hem ska jag plugga och sen på kvällen ska jag fara och titta på min fotbollsträning. Vad ska ni göra imorgon? 


AAAHHH en liten bit av mig dör varenda gång jag ser den här bilden, så jäkla kul!  


förresten, det här är mitt 660onde inlägg på bloggen, kände att ni behövde få veta det.

Av Louise Ulander - 11 maj 2012 10:30

Sitter just nu och ser på hej litteraturen på svenskan, eller jag ser inte så mycket. Jag ska snart gå till bussen med elevskyddsombudet, inte taggad alls men får väl göra det bästa av situationen.. Godmorgon förresten!

Av Louise Ulander - 10 maj 2012 23:40

Hej sötisar! har ni gått och lagt er än? Det har jag iallafall, men är inte speciellt trött så vad passar bättre än att blogga? ingenting vad jag kan komma på iallafall ;) men har egentligen inte så mycket att berätta för er. Eller jag har ingen vanlig skoldag imorgon för jag ska till stan och äta lunch på Max och sen fara till Boda Borg med elevskyddsombudet. Är inte alls sugen på det, kommer hamna väldigt långt efter i allt eftersom vi typ har alla ämnen imorgon.. Men får ta hem massa böcker över helgen och plugga. Men ska försöka komma igång med bloggningen igen, det är ju så sjukt kul! Utan min blogg är jag bara halv hehe.satan vad tråkig bloggen blir utan bilder men kan inte göra något åt det när jag bloggar från mobilen..

Av Louise Ulander - 9 maj 2012 22:51

Har inte kommit igång med bloggningen än, men skriver så fort jag känner att jag orkar! Hur som helst så gjorde jag muntliga nationella i engelska idag, gick inte speciellt bra men tror nog jag kan ha klarat det iallafall! När jag kom hem gjorde jag det vanliga, åt och såg tv haha. Åt förövrigt favoritmaten idag till middag, stuvade makaroner och fläsk, det finns inget godare än det?! såå gott! :D sen var det ju hockey ikväll som jag såg, eller jag somnade typ i tredje perioden så det är nog dags att sova hehe, men vi hörs i framtiden, puss!mobilblogg..

Av Louise Ulander - 8 maj 2012 20:16

 

Är med och tävlar om ett mobilskal från Supply hos barfotaflickan.blogg.se. Om ni också vill vara med och tävla så klickar ni HÄR. Det som är så bra med den här tävlingen är att man inte behöver ha en iPhone för att kunna vinna ett snyggt skal till sin mobil, dom har även skal till HTC, Samsung och Sony Ericsson! Så om ni vill pimpa upp eran mobil så tveka inte på att anmäla er i tävlingen, man har inget att förlora ju! 

Av Louise Ulander - 8 maj 2012 10:33

Hallå! Har inte kunnat blogga, det har varit så mycket i skolan och så. Så det blev ännu en oväntad bloggpaus. Men nu ska jag ta tag i skolan på allvar och jobba ikapp saker jag har missat, så snart kommr jag tillbaka igen.

Just nu har jag bild och söker bilder på datorn om vad som beskriver en själv, jag fattar typ ingenting men det blir nog bra sen iallafall. Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs när vi hörs och sees när vi ses, puss!


 

enda bilden man hittade på skoldatorn:))

Presentation


Välkommen till min blogg!
Jag är en 16-årig tjej från Skellefteå som skriver om mina intressen fotboll, gokart och Skellefteå AIK. Jag skriver även allmänt om tonårslivet här uppe i Norr!
Kontakt: lollos.blogg@hotmail.com

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Väder

klart.se

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästbok

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards